Virksomhedsbiografi

Vi skriver din virksomheds historie

Vi skriver virksomhedsbiografier. Store og små. Det kan være den lille flyer, der giver et overblik over en virksomheds historie eller en særlig fase. Eller det kan være den helt store bogproduktion.

Vi har skrevet flere virksomhedsbiografier, og vi har lært, at det tager tid og kræver et nært samarbejde mellem virksomheden og os der skriver. For at opnå det optimale resultat er det vigtigt med klare linjer, præcise deadlines og en fælles forståelse for hvordan det endelige produkt skal tage sig ud.

I produktionen kan vi enten stå for alt eller dele af arbejdet. Vi samarbejder med de dygtige grafikere,  trykkere og konceptfolk hos Conexia.  

Se her seneste eksempel på en virksomhedsbiografi vi har skrevet. Det skete som led i virksomheden Primos 60-års jubilæum. Vi stod i den forbindelse for hele arbejdet fra synops, interviews, arkivsøgning, billeder og grafik samt oversættelse til engelsk, layout og tryk.

 

Eksempel på virksomhedsbiografi PRIMO BOG DK

Eksempel på virksomhedsbiografi PRIMO BOG_ENG

Her ses et eksempel på en illustrativ infografik til ovenstående bog, der forklarer en kompleks industriproces i detaljer:

 

Infografik til bog

 

Kontakt os gerne for en uforpligtende, indledende snak om dit projekt.