Video

Video gør det komplekse enkelt

Vi fortæller din virksomheds historie i en værdibaseret profilvideo.

Det er en hurtig og lettilgængelig måde at formidle et budskab til kunder, nuværende eller potentielle medarbejdere.

En profilvideo er også en god måde at formidle de fordele, dine kunder oplever med dine ydelser og produkter.

Eksempler på producerede videoer

3D-scan af CorpMedias kontor

Vi kan levere 3D-scan af bygninger, kontorer, butikker og andet. Det kan bruges til interaktiv storytelling, Google Streetview og meget andet. Kontakt os for at høre nærmere. 

Mærsk

Video produceret i 2020 for Mærsk om hvordan H&M group reducerer deres CO2-aftryk ved at benytte transport baseret på biofuel. 

MT Højgaard

MT Højgaard bygger et moderne data warehouse

Ascend XYZ

En ny løsning fra danske AscendXYZ gør det nemmere at spotte – samt at forudse – fugleflokke til fare for flysikkerheden, så piloter kan tage deres forholdsregler.

Red Barnet

Data Loss Prevention sikrer følsomme informationer hos Red Barnet.

DSB

Innofactor og DSB har på kort tid bygget en løsning, der digitaliserer den tidskrævende og papirbaserede proces med at foretage stikprøvemålinger af togankomst- og afgang på stationer landet over.

Drivenow

Succesfuld delebilstjeneste minimerer manuelle processer og automatiserer viderefakturering af P-afgifter til kunder med workflow fra Innofactor.

Svitzer

Smart app forenkler arbejdsopgaverne for mere end 200 Svitzer-slæbebådsbesætninger verden over og gør det nemt at registrere hændelser korrekt – også når der er travlt, og vejret er hårdt.

Linco Food Systems

SharePoint-baseret løsning fra Innofactor letter kvalitetsstyringen hos LINCO Food Systems.

Sampension

Danmarks 3. største pensionsforsikringsselskab fik hurtigt overblik med cloudbaseret intranet.

Danske Fragtmænd

Cloudbaseret machine learning gør Danmarks største transport- og logistikvirksomhed bedre i stand til at forudsige, hvor meget mandskab der skal kaldes på arbejde.

Precure

Danske PreCure arbejder tæt sammen med Innofactor om at forebygge musearm og arbejdsskader med sensordata og kunstig intelligens i Microsoft Azure.