Hvidbøger og rapporter

Gå i dybden

Hvidbogen eller rapporten er en mere omfattende, vidensbaseret tekstpublikation, der f.eks. sætter fokus på en specifik problemstilling eller teknologi i et lettilgængeligt format på typisk 5-25 sider. I videnstunge brancher er der ofte behov for at konkretisere og dokumentere specialistviden til en udvalgt målgruppe, og hér er hvidbogen eller rapporten et velegnet format.

Den gode publikation er overskuelig, har en gennemtænkt kombination af grafik og tekst og mange indgange til stoffet. Det kan være i form af grafer, faktabokse eller små cases, der underbygger det overordnede tema.

Se eksempler herunder på rapporter og hvidbøger, vi enten har produceret eller har bidraget til.

Eksempler på hvidbøger og rapporter

Dette whitepaper har vi skrevet for ekstruderingsvirksomheden Primo’s offshoresektion i slutningen af 2019. 

Hvidbog om sikker digital identitet skrevet og udgivet for og i nært samarbejde med Liga Software i 2019. Hent den på Ligas hjemmeside herunder. 

I efteråret 2018 fik vi til opgave at analysere en større undersøgelse foretaget af Jobindex og IT-Jobbank om kandidaters syn på landets største IT-virksomheder. Det kom der en række interessante konklusioner ud af – som også blev læst med interesse i virksomhederne.

IT-branchen har et stort behov for at udlægge komplekse problemstillinger om cybersikkerhed på en letforståelig måde over for kunder og andre stakeholders. Her er et eksempel på en hvidbog, vi har skrevet om emnet for ATEA Managed Security Services.  

Omfattende rapport produceret for Microsoft om den nordisk-baltiske hightech cluster. 

Hvad er Industry 4.0, digitale prototyper og 3D-modellering – og hvordan kan de styrke produktiviteten? Det har vi skrevet en række hvidbøger om for PLM Group, hvor der dykkes længere ned i emnet. 

Hvidbog for den danske software virksomhed CAPA Systems om håndteringen af “skygge-IT.” Det er løsninger eller platforme, der købes uden overordnet kontrol eller samarbejde med IT-afdelingen, hvilket både giver udfordringer og muligheder.