Kunder

CorpMedia ApS er baseret på arbejde med en lang række kunder inden for finans, IT, transport, forretningsservice, landbrug og teknik. Herunder har vi beskrevet nogle af vores kompentener, og hvordan vi arbejder.

Content og tekstindhold

CorpMedia leverer tekst og webindhold i de formater, der giver vore kunder forretningsværdi. Materialet udformes i tæt samspil med vore kunders produkt- og salgsorganisationer og ofte også i samspil med eksterne partnere og kundevirksomheder.

Video

Lad dine kunder fortælle deres egen historie i en referencevideo. Eller træd selv tydeligere frem i en profilvideo, hvor potentielle medarbejdere og kunder ser klip fra hverdagen og hører dig fortælle om din virksomheds kernekompetencer, værdier og visioner for fremtiden.

Presse

Pressearbejde i form af PR, pressemeddelelser og pitching af historier til medier er en genre vi mestrer. Vi finder den rette vinkel, skærer nyheden til at lægger en strategi for hvilke medier og journalister, der skal kontaktes. Efterfølgende kan vi via medieovervågning følge resultatet af indsatsen. Skal budskabet ud internationalt, eksempelvis i forbindelse med en produktlancering, så kan vi også hjælpe med dette.

Mødet med pressen kan også være en udfordring, og derfor assisterer vi med medietræning og krisehåndtering.

Rådgivning

Vi hjælper dig med at udforme en strategisk kommunikationsplan, der med afsæt i din organisations strategi udmønter sig i præcise delmål og kommunikationsaktiviteter. Vi arbejder målrettet med kommunikation, der understøtter forretningen, hvadenten det handler om intern kommunikation eller ekstern stakeholder-kommunikation.

Kontakt os for en uforpligtende snak.

CorpMedia ApS

Nørregade 28D, 4. th, 1165 København K
+45 21 77 79 21 og +45 61 28 26 70
Info@corpmedia.dk

Følg os

CorpMedia ApS

Corpmedia ApS er et kommunikationsbureau, der specialiserer sig i virksomhedskommunikation. Vi leverer tekster, rådgivning, video, strategiproces og projektledelse og pressearbejde.